Zondag 1 januari 2034 - Maandag 2 januari 2034

Nieuw event

Binnenkort meer informatie.

Binnenkort meer informatie.

Pizzalezingen:

Tijd: 16:30-19:30

Locatie: LA029

Hoppenbrouwers - 6 oktober '22

Deme groep - 24 november '22

AMF Bakery - 2 maart '23

Vermeer - 9 mei '23

WTB Cafe's:

Tijd: 17:00-20:00

Locatie: Werkplaats

30 mei '23 KIVI

ALV:

Algemene Ledenvergadering

20 juni '23

Tijd: 17:00

Locatie: LA - Avans Hogeschool

Bedrijvendagen:

ATIx Bedrijvendag - 16 maart '23

Tijd: 11:00-20:00

Locatie: Xplora verdieping 1,2,3 en 4

Extra Activiteiten:

Open dag - 28 januari '23

Tijd: 10:00-16:00

Locatie: LA Werkplaats

Externe Activiteiten:

Hoppenbrouwers:

Op de onderstaande link kun je de evenementen van Hoppenbrouwers vinden.

Aankomende evenementen | Hoppenbrouwers Techniek

Evoke:

Bekijk de Evoke website voor meer informatie: Evoke - Centers You

KIVI:

Op de onderstaande link kun je de aciviteiten van Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs.

Activiteiten | KIVI

 

Beste tweedejaars,

Wij komen met een speciale mededeling! Er is namelijk vanaf dit schooljaar een buitenlandse reis voor elke tweedejaars die elk jaar weer terug komt. Deze reis gaat richting: Berlijn.

Een onvergetelijke ervaring. Helaas door corona is deze reis afgelopen 2 jaar niet doorgegaan. Ook na alle online lessen en afgelaste intro-feesten is dit de ideale reis om elkaar beter te leren kennen. In en rondom Berlijn zullen er veel activiteiten gepland staan en zullen we toeristische hoogtepunten en technische hoogstaande bedrijven bezoeken. In de ochtend van maandag (18-04-2022) zal er een touringcar vertrekken van de Lovensdijkstraat in Breda. Op Vrijdag (22-04-2022) in de avond zal de bus ons weer mee terug nemen naar Breda.

 

Op 29 Januari stonden Jos Hoogesteger en Luke Ros op de Avans University of Applied Sciences opendag om studenten te vertellen over de studie werktuigbouwkunde en de studievereniging WIM.

Wij willen Evoke en Hoppenbrouwers Techniek B.V. bedanken voor hun support van de SV WIM stand op de opendag.

SV WIM Berlijn

Beste tweedejaars WTB studenten,

De tweedejaars studenten werktuigbouwkunde worden uitgenodigd bij Bom Engineering. Bom Engineering is een ingenieursbureau met veel kennis van verschillende aspecten in de techniek. Misschien ken je ze wel door de verschillende samenwerkingen met de Efteling. Zo heeft Bom de draak van Joris en de Draak gemaakt en onderhouden ze jaarlijks De Vliegende Hollander, om een enkeling te noemen. Daarbuiten is Bom Engineering actief in de speciaal machinebouw, de piping en de plant design.

Op 24 februari zal er als eerst een presentatie gegeven worden over diverse interessante projecten die er worden gerealiseerd, maar ook hoe een dag van een beginnend werktuigbouwkundig ingenieur eruit ziet. Vervolgens zal er een rondleiding gegeven worden door de tekenkamer. Ook zal er langs worden gegaan in de BRIC ruimte. BRIC staat voor Bom Research Innovation Center. Dit is de proeftuin van Bom waar ook sinds kort een machine staat die objecten kan herkennen en verplaatsen met behulp van vision en robots. Tot slot zal er een ronde door de werkplaats worden gedaan. In de werkplaats staan op moment van bezoek een aantal bijzondere voertuigen, ben jij al benieuwd geworden? Schrijf je dan snel in! We denken dat het bedrijfsbezoek tot +- 16:30 uur zal duren.

 
Voor vragen zijn we gewoon beschikbaar!