Evoke is er om jou aan je beste baan te helpen. Want Evoke Centers You. We luisteren dus echt naar wat jíj wil en wat bij joú past. Bij je professionele CV, maar juist ook bij je persoonlijke karakter. Daar zoeken wij vervolgens de beste bedrijven en de leukste functies bij, zodat jij kan kiezen. Blijkt je keuze toch niet de beste? Dan zoeken we gewoon verder. Vrijblijvende job coaching op maat dus, om jouw carrière meteen in de eerste versnelling te zetten.

Jouw vakgebied is daarbij onze specialisatie. Onze Relatie Managers weten waar ze het over hebben, en werken al jaren in de arbeidsmarkt waar jij straks terechtkomt. Zo kunnen we altijd de beste verbinding maken voor jouw toekomst, in maintenance & field service of de mechanical hoek bijvoorbeeld.

 

Ervaring van:

Paul Ebbinge - Mechanical Engineer

Paul studeerde Mechatronica en startte daarna via Evoke o.a. als Mechanical Engineer. Waarom hij dat via ons deed en niet meteen zelf solliciteerde?

Het is een goede tijd voor technische professionals op de arbeidsmarkt. Als ik vakgenoten 1 tip moet geven, dan is het belangrijk dat je niet alleen naar de functie inhoud kijkt, maar dat je ook ontdekt wat bij jou als persoon past. Een baan als Mechanical Engineer kan bij een groot internationaal bedrijf heel anders zijn dan bij een regionaal familiebedrijf. Qua bedrijfsgrootte en -structuur en inhoud van de functie zit ik nu helemaal goed, dankzij de kennis achter de schermen van Evoke.”

Lees hier het hele verhaal van Paul, over zijn werk en hoe hij daar terechtkwam.

 


35+ Relatie Managers

300+ Gedetacheerde Evokers

5000+ Evoke Alumni

Stage + Baan Deal

Op zoek naar een leuke stage én goede baan? Wij bieden het hele pakket aan, als je wil. Ook als student leren we jou graag kennen, om te zien bij wel bedrijf jij de beste werkervaring kunt opdoen, als startschot van echte werk.

Of je op je stage of een andere plek verder wil als eerste baan, is helemaal aan jou. Welke stappen je ook zet, wij zijn er voor je. Om te helpen met de beste baan, de beste keuze, het beste salaris en alles wat er nog meer komt kijken bij de kickstart van jouw carrière.

Wij zijn er voor jou

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen met je carrière in de werktuigbouwkunde, zodra je straks start met het echte werk?

Bekijk onze site, Insta & LinkedIn en connect met Lotte, Luuk of Alex- gespecialiseerd in jouw vakgebied.

(Tip: kijk ook eens naar de kansen op het gebied van sustainable technology!)