De kracht zit in onze mensen

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Op dit moment wordt de 12e vestiging in Barendrecht geopend.

Hoppenbrouwers gelooft dat uiteindelijk de kracht van het bedrijf in haar mensen zit. Medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Door te werken met zelfsturende teams zijn mensen van begin tot het einde betrokken bij een opdracht en ontwikkelen ze ondernemerschap. Ook dit draagt sterk bij aan de groei van ons bedrijf.

 

Ervaring van:

Giel Brekelmans -- oud-stagiair HBO Werktuigbouwkunde

“Met mijn begeleider heb ik een goede klik. De gezelligheid en het harde werken gaan goed samen binnen ons team. Ook werk ik goed samen met mijn andere collega’s en houden we allemaal van een gezellig praatje. Als ik vragen heb dan kijken we hier meestal direct naar. We hebben korte lijnen waardoor je direct door kunt met je werkzaamheden. Hierdoor kom ik eigenlijk nooit vast te zitten in het werk.”

 

Erkend leerbedrijf

125 stagiaires per jaar

Stagevergoeding voor technische HBO stage:
750 euro bruto per maand

Stage en traineeships

Bij Hoppenbrouwers hebben we veel mogelijkheden om stage te lopen, zowel een meewerkstage als een afstudeerstage. Je kunt kiezen tussen een geformuleerde opdracht of zelf met een tof idee komen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens je studie een bijbaan te hebben bij Hoppenbrouwers. Heb jij een dag of meerdere dagen in de week geen les? Dan kun je deze dagen bij ons komen werken om werkervaring op te doen.

Na je studie is het traineeship een leuke nieuwe stap! Dit traineeship duurt 2,5 jaar waarbij je de opleiding HIT-W gaat volgen aan Avans +. Deze opleiding betalen wij. Daarbij rouleer je binnen Hoppenbrouwers om diverse functies te ervaren (op 1 afdeling of meerdere afdelingen) en ga je aan de slag om je persoonlijke competenties te versterken.

Meer Informatie

Onlangs hebben we het Online Stage bij Hoppenbrouwers Event gehad. Een online event vol informatie, livesessies en 1 op 1 gesprekken gericht op stagiaires en trainees. Benieuwd? Het platform met alle content vind je hier: www.hoppenbrouwerstechniek.nl/onlinestagebijevent