Inschrijfformulier Lustrumfeest 1 juli

Beste student,

leuk dat je jezelf wilt aanmelden voor het lustrum feest van studievereniging WIM.

Voor het aanmelden van dit feest vragen wij een kleine bijdragen van 5 euro, waarvoor jij natuurlijk een heerlijke avond met enkele gratis drankjes van ons krijgt.

Betalen kan aan de deur, middels een QR code.

Wij willen jou vragen om de onderstaande gegevens in te vullen. Deze zullen we uiteraard enkel voor dit evenement gebruiken.

Velden met een * zijn verplicht

 

Samenwerking met bedrijven

Bij de activiteiten die vanuit de vereniging worden georganiseerd, worden werktuigbouwkundige bedrijven betrokken. Bedrijven hebben belang bij naamsbekendheid onder onze studenten. Een relatie tussen de toekomstige Ingenieur en een bedrijf begint vaak met een kennismaking in de beginjaren van de studie. In het derde en vierde jaar voeren onze studenten stage, - en afstudeeropdrachten uit, die vaak resulteren in een baan. Studenten hebben belang bij kennismaking met bedrijven om zo hun mogelijkheden en interesses te kunnen onderzoeken en de juiste keuzes te kunnen maken. De samenwerkingen met vaste partners heeft de verenging gedurende de verschillende activiteiten kunnen uitbreiden.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, vulputate nulla ultrices integer suscipit faucibus placerat cursus, enim nisi malesuada ullamcorper nunc morbi.

In het onderstaande document kunt u informatie vinden over de bedrijven waarmee de studievereniging WIM samenwerkt. De studenten die HBO werktuigbouwkunde volgen aan Avans Hogeschool te Breda, kunnen dit document als koppeling met het bedrijfsleven gebruiken. In de ‘Vrienden van s.v. WIM’ hebben diverse bedrijven een pagina gekregen. Op de pagina kan men meer te weten komen over het beschreven bedrijf. Op deze manier krijgen de bedrijven een stuk bekendheid bij de studenten en kunnen de studenten gemakkelijker in contact komen met de bedrijven waarmee s.v. WIM samenwerkt.